Oversikt over noen av de beste kredittkort på markedet.

kredittkort bank norwegian

Tap av kredittkort – dette bør du vite

By den 22/09/2011 i Kredittkort med 0 Kommentarer

Mister du ditt kredittkort er det viktig å vite at du har et ansvar til å handle fornuftig. Avtalen mellom kortinnehaver og kortutsteder (Bank ) er et forhold som indikerer at når kortinnehaveren mister sitt kort, så skal dette øyeblikkelig meldes fra til kortutsteder. Dersom det oppstår en situasjon der din konto blir tappet for penger fra en uautorisert person, kan du bli holdt ansvarlig, dersom det har vært «grov uaksomhet» inne i bildet.

I vurderingen av om kortinnehaveren har utvist grov uaktsomhet tas det hensyn til forhold rundt hvordan kredittkortet gikk tapt eller ble mistet, og om man har oppbevart kredittkortet sammen med pin-koden bl.a. Det krever derfor skjerpende omstendigheter for uaktsomhet skal vurderes som alvorlig. Et annet eksempel er f.eks. om du har lagt igjen kredittkortet ditt på et helt åpenlyst plass, med pin-koden innenfor rekkevidde. Det er også ganske alvorlig å la kortet ligge igjen i f.eks igjen i lommen, vesken eller bil uten tilsyn.
Banken har vanligvis klare avtaler med bestemmelser for kredittkortet ditt, og koden til kortet bør alltid oppbevares på en sikker måte og aldri på samme sted sammen.

Mer informasjon rundt tap av kredittkort kommer..

Våre brukere søkte etter:

  • yhs-fh_lsonsw

Abonner

Hvis du likte dette, kan du holde deg oppdatert under.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppen