Oversikt over noen av de beste kredittkort på markedet.

kredittkort bank norwegian

Kredittkort På Reise Til USA

By den 14/10/2011 i Kredittkort med 0 Kommentarer

Kredittkort er nesten et must når du reiser til USA. Dette brukes ikke bare som betalingsmiddel, men også for å garantere reservasjonen til hotellet, som depositum ved leiebil etc. VISA, Mastercard og American Express aksepteres nesten overalt i USA. Med et kredittkort med på reisen trenger du derfor ikke å reise rundt med så mye kontanter, som beskrevet ovenfor og da står man sterkere om man skulle bli ranet. Husk likevel at det alltid er lurt å ha med minimum 2 kredittkort med på reisen, og det kan være lurt å ikke oppbevare de på samme sted (!). Det kan ved visse tilfeller være vanskelig å få ut kontanter på kortene og det er flere butikker, hoteller og andre bedrifter som ikke tar kredittkort i USA.

Merk at det er stor forskjell på debet- og kredittkort. Når du reiser til USA er kredittkortet det klart beste. På de fleste hoteller / moteller må du ofte ut med det gebyr på debit / kredittkort ved innsjekking for å dekke eventuelle ekstra utgifter (telefon, mat, etc.).

Dersom du har et debetkort lastes det med en viss sum, som så blir kreditert når du sjekker ut om det ikke er noen kostnader som kommer. På denne siden finner du en rekke forskjellige anbefalt kort. Les mer om det spesifikke kredittkortet du søker inne på den respektive nettsiden. Dersom du ikke har reiseforsikring fra før, kan det være lurt å velge et kort som gir deg dette.

Abonner

Hvis du likte dette, kan du holde deg oppdatert under.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppen