Oversikt over noen av de beste kredittkort på markedet.

kredittkort bank norwegian

Kredittkort best i test?

By den 06/01/2011 i Kredittkort med 0 Kommentarer

Hvilket kredittkort er best i test lurer du kanskje på?

Noe entydig svar på dette blir vanskelig, da det stadig dukker opp nye tester av kredittkort, men det går ann å gi noen råd til deg som leser slike kortvurderinger. Det første man skal tenke over når man leser sliker tester er hvilke kort-egenskaper som er viktigste for deg. I tillegg er det viktig å vite at hva slags slags betaler du er, fordi dette avgjør i stor grad også hvilket kredittkort som vil være best.

Kredittrenter er som regel viktigst for de fleste.
Når man vurderer kort er gjerne hvilke renter kortene har noe av det som spiller aller størst rolle for det endelige valget.
I nylige tester gjort av de store norske økonomi-portalene rapporteres det at Santander Red kommer godt ut når det gjelder renter.

Kredittkoret som dukker ofte opp som vinneren av slike «best i test» tester er likevel: 365 Privat fra Fokus Bank.

best i test kredittkort

Bakgrunnen for dette er som følger:
365 Privat er kåret til det aller beste kredittkortet i kategorien som kalles for «Den disiplinerte bruker».

Dette betyr at kortet vil gi mest tilbake i form av bonus & fordeler, men som likevel ikke er det kortet som har laveste rente om du skulle velge å dele opp betalingen.
Denne rentesatsen er likevel ikke slik at du trenger å bekymre deg for my over, fordi dette er et kredittkort som er gebyrfritt, og har har gode fordeler & rabatter.

To andre kort som kan anbefales utenom testvinneren for «Den disiplinerte brukeren» er:

Flexi Visa:
Har valgfri rabatt på 4% i en av fem selvvalgte kategorier. Disse kategoriene er f.eks. bensin, flyreiser, sportsutstyr, elektronikk eller klær & sko. De skilter også med forsikring mot identitetstyveri.

Re:member: Har forskjellige rabatter på ulike ferie og forbruksartikler. Det kommer også med gratis valgfri «mini-forsikring» for det første året.

Det viktigste rådet vi kan gi deg til slutt er: Lag deg en liste over hva du skal bruke kredittkortet ditt til før du bestiller et «best i test kredittkort«. På denne måten kan du for eksempel få svar på om det f.eks. er: rabatt på dagligvarer, sportsutstyr eller flyreiser som er viktigst for deg. Dersom du ikke klarer å bestemme deg for ett kort skal du vite at det kan være lurt å selvsagt ha flere kredittkort, så lenge du klarer å holde oversikten over bruken av disse.
Lykke til med valg av dine nye kredittkort i 2011!

Våre brukere søkte etter:

  • kredittkort best i test
  • best i test kredittkort

Søkeord:

Abonner

Hvis du likte dette, kan du holde deg oppdatert under.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppen