Oversikt over noen av de beste kredittkort på markedet.

kredittkort bank norwegian

Hvilket kredittkort er best?

By den 18/11/2013 i Kredittkort med 0 Kommentarer

Det finnes en rekke aktører som tilbyr kredittkort i Norge, og det er ikke lett å vite hvilke man skal velge. Heldigvis finner det sider, som oss her i Bestkredittkort.com, som ønsker å hjelpe norske brukere til å velge de kredittkortene som møter hver respektives behov og kriterier.

Noen kredittkort passer generelt godt til de fleste, mens andre har sine nisjer. Nisjene kan for eksempel dreie seg om shopping, drivstoff eller reiser. Det gjelder med andre ord å få det beste overblikket når man skal skaffe seg et kredittkort.

Privat 365 – best i test

Kredittkortet fra Danske Bank, som tidligere het Fokus Bank, har blitt kåret til best i test fra flere medier i mange år på rad, og er uten tvil kortet som passer best til de flestes behov. Her får man rabatter når man shopper, og ikke minst fantastisk rabatt på drivstoff hos Esso-stasjoner over hele landet.

Finansguide har også omtalt Privat 365 som Norges beste kredittkort, og indikerer at Danske Bank fortsatt tilbyr høy klasse. Dette er med andre ord en anbefaling vi også vil komme med – skaff deg dette kredittkortet hvis du ikke har konkrete krav. Her får du det meste, og mer til!

Søkeord:

Abonner

Hvis du likte dette, kan du holde deg oppdatert under.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppen