Oversikt over noen av de beste kredittkort på markedet.

kredittkort bank norwegian

Hva er forskjellen mellom et kredittkort og debetkort?

By den 02/01/2010 i Kredittkort med 0 Kommentarer

De fleste kredittkortene som er tilgjengelige på markedet i dag er en slags kombinasjon av kreditt- og debetkort. Her er en forklaring på hva som er den virkelige forskjellen dersom man skulle se på hva som menes.

Kredittkort

Med et kredittkort, kan du velge å handle inntil et visst beløp, kredittgrense, som avhenger av flere faktorer, for eksempel muligheten til å betale deg, ditt eget ønske om kredittgrense og kredittkort grenser. Med et kredittkort, kan du velge å betale det beløpet du har handlet umiddelbart når regningen vil bli sendt hjem, men du kan også velge å gjøre mindre betalinger når rentene er lagt til lånebeløpet.

Kredittkortet har vanligvis en lavere årsavgift enn debetkort, men i stedet skal godtgjørelse, som du kan velge å utsette utbetalinger.

Debetkort / betalingskort.
Betalingskort er som kredittkort en kredittgrense som er avhengig av din evne til å betale, dine egne ønsker og kortet har begrensninger. Hva kjennetegner et debetkort fra et kredittkort er helt der du betaler når fakturaen kommer. Med et debetkort, betaler du hele fakturabeløpet på en gang, til forskjell fra kredittkort hvor du kan velge å gjøre mindre utbetalinger men vederlaget.

Hvis du ikke betaler regningene i tide slik at kredittkortet kan noen ganger bli forvandlet til et kredittkort – ellers interessen belastes er ofte forsinket.

Våre brukere søkte etter:

  • debetkort
  • hva er debetkort
  • hva er et debetkort
  • hva er visa debit
  • debet kort
  • visa debetkort
  • kredittkort debetkort

Abonner

Hvis du likte dette, kan du holde deg oppdatert under.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Toppen